skip to content
Populaarne üliõpilaslaul ütleb: „Me mõtted on priid ...”. 17. sajandi filosoof Benedict de Spinoza väidab jällegi, et: ”... tõeline vabadus on võimalik ainult kohustuste ja maailma kui paratamatuse tunnetamise ning aktsepteerimise kaudu”.

Korporatsioon on just nimelt nende kahe teesi sulam – täidame meile sõprade ja kaasliikmete poolt usaldatud – ent siiski enda võetud kohustusi, kuid oleme vabamad kui mistahes rändur maanteel, sest oleme üliõpilased ja meie vabadus on meie õpingud, meie sõbrad, meie igapäevased tegevused, meie mõtted, meie soovid, meie ise.

Loe edasi ...


bvil! Prants Voltäär
AVATI VAPP TALLINNAS

Loe lisaks...
Fraternitas 2012
 
Loe lisaks...
95. aastapäev


Loe lisaks...
Heategevuslik Muusica Oksjon 2012

30. novembril 2012, Jakobi 52
Loe lisaks...
BRK2012, MüNCHEN, 18-20. MAIL

Loe lisaks...
<< eelmised 21-25 of 61 järgmised >>