skip to content
Populaarne üliõpilaslaul ütleb: „Me mõtted on priid ...”. 17. sajandi filosoof Benedict de Spinoza väidab jällegi, et: ”... tõeline vabadus on võimalik ainult kohustuste ja maailma kui paratamatuse tunnetamise ning aktsepteerimise kaudu”.

Korporatsioon on just nimelt nende kahe teesi sulam – täidame meile sõprade ja kaasliikmete poolt usaldatud – ent siiski enda võetud kohustusi, kuid oleme vabamad kui mistahes rändur maanteel, sest oleme üliõpilased ja meie vabadus on meie õpingud, meie sõbrad, meie igapäevased tegevused, meie mõtted, meie soovid, meie ise.

Loe edasi ...


bvil! Prants Voltäär
SININE KAARDIVäGI


Loe lisaks...
TULE KüLLA! JA ASTU LIIKMEKS!

Alanud sügissemestril ootame organiseerumata meestudengeid külalisõhtutele nii Tartus kui Tallinnas! Tartus kolmas külalisõhtu 28. novembril

Vaata lähemalt...


SUVEPäEVAD 2013, TREPIMäEL 3.-4. AUGUST


BRK 2013 Tartus

Loe lisaks...
Volber 2013
  
Loe lisaks...
<< eelmised 16-20 of 61 järgmised >>